Rösta i årets kårval!

Årets kårval är igång på Umeå Universitet. Vi hoppas att det i år kommer att märkas att en valrörelse utspelar sig då det vanligvis enbart är VSF som syns på området. Debatter, föreläsningar och bokbord, låt kampen börja!

Vilka är vi?
VSF är ett partipolitiskt obundet parti som samlar universitetets rödhjärtade studenter och doktorander under enad fana för ett RÖTT universitet. Utöver att organisera medlemmar och övriga kamrater i socialismen och feminismens namn, ställer vi även upp i kårvalet hos Umeå Studentkår. Anledningen till att vi sysslar med sådan byråkratisk verksamhet är för att det är genom kåren studenternas röst blir hörd inom universitetsledningen. Kåren är studenterna och doktorandernas fackliga organisation. Utan kåren skulle universitetet kunna vara som vilket företag som helst!

Vad gör vi riktigt?
Vi har ett välarbetat manifest över vad som bör förbättras på universitetet som kan läsas här.

Hur röstar jag på VSF?
För att rösta i kårvalet behöver du skriva in en kod som står på kårleget. Gör det, det är värt det. Senaste året har VSF suttit i kårstyrelsen, året dessförinnan var det Moderater i symbios med Socialdemokrater (sicken allians!). Se till är rätt parti vinner.

Lägg din röst på VSF i kårvalet, det enda röda partiet.
Rösta här!

Rösta här!

RSS 2.0