Oppositionens kärna - DET RÖDA UNIVERSITETET!

Kamrater,

tack för allt ert stöd under denna valrörelse. Som det ser ut för närvarande har rasistpartiet erhållit en vågmästarroll, och den enda rimliga utgången tycks därmed vara nyval. Oavsett hur det nu blir med allting är det emellertid uppenbart att VSF Umeå med ens blivit viktigare än någonsin tidigare - inte bara måste vi fortsätta att befinna oss i centrum av oppositionen mot såväl nyliberalism som rasism, utan vi måste dessutom göra det bättre och intensivare än någonsin tidigare. I egenskap av den primära socialistiska rörelsen på det huvudsakliga lärosätet i Sveriges rödaste län är det mer än en plikt, det är vår förbannade skyldighet!

Självklart tycker vi att även du ska komma med i kampen. Årets första medlemsmöte hålls tisdag den 21/9 kl. 18.15 i hörsal 506 i Samhällsvetarhuset på Umeå Universitet, men eftersom lokalen kan vara knivig att hitta till ses vi dessutom kl. 18.00 i Lindellhallen, mitt emot UB. Skulle du t.ex. bli sen eller så, så tveka inte att ringa Bore på tel. 0706-548683 - du behövs!

Kampen börjar nu!

VSF Umeå


"Vi ser många extrema högerpartier i vår närhet i Europa. Vi hoppades att vi hade ett välfärdssystem som skulle skapa så stor trygghet att det skulle förhindra att samma sak hände här. Men så blev det inte. Det är ingen slump att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen efter fyra år av borgerligt styre."

// Lars Ohly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0