VSF & Ung Vänster håller glöggen kokande och socialismen levande!

Idag var det skyltsöndag i Umeå Centrum. Även om vi inom vänstern tycker det är lite dåligt att affärerna är öppna (fast en av oss gjorde ett fynd på Carlings...) tyckte vi det var viktigt att vi visade upp oss. Vårt bord, som var smockat av allehanda go' saker, var centralt placerat bredvid inte bara en, utan två!, korvmojer.

Ett socialistiskt överflöd
Förutom palestinasjalar, svettband, snygga pins och givetvis socialistisk lektyr bjöd vi även på glögg och pepparkakor dagen till ära. Så populära var vi dock att glöggen var borta redan innan halvtid.

Nicklas och Andreas representerar
Andreas försökte även, i vanlig ordning, pracka på förbipasserande Flamman, vilket gick mindre bra. Men han ger inte upp hoppet! Nicklas nöjde sig med att med sin Skellefteåcharm värva potentiella medlemmar till VSF. Arjan, som rände runt så mycket att han inte hann bli fotad, jobbade järnet på att charma åt Ung Vänsterns räkning.

På det stora en mycket lyckad dag. Adventsstämning på topp, vårt merchandise gick åt, glöggen försvann hastigt, och pepparkakorna spred snällhet till röda Umeå.

Kommentarer
Postat av: Emil

Bra jobbat. Vem kan motstå schleftecharmen?

2009-12-16 @ 12:38:50
URL: http://www.vsfstockholm.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0